Open navigatie

Wilt u uw omzet het hele jaar door een boost geven?

Werkdagen die doorlopen tot een ‘after work’, seizoenen die zich niet meer houden aan de kalender, vrienden die elkaar willen ontmoeten… Voeg daar nog de nieuwe trend van uw klanten aan toe om op een terras iets te gaan drinken of eten, zelfs in de winter! Voor u zijn het allemaal buitenkansen OM UW TERRAS OPEN TE HOUDEN !
Binnen zitten hoeft eigenlijk nooit meer, in geen enkel seizoen.

Vind uw zonweringspecialist
Responsive image
Responsive image

Verhoog uw bzeoekerscapaciteit

Een zonwering met doek van Orchestra Max maakt dat uw klanten altijd graag op uw terras zitten, of het nu zonnig is of bewolkt. Orchestra Max beschermt ze tegen de warmte van de uv-stralen, maar ook tegen de regen. U hoeft geen zonwering meer op te rollen of uw klanten naar binnen te laten verhuizen bij de eerste druppel.

Vind uw zonweringspecialist

Win tijd

Door zijn speciale coating is het doek Orchestra extra waterbestendig en onderhoudsvriendelijker. Regen of eenvoudig spoelen met water is al genoeg om vuil (van insecten tot stof) weg te spoelen. Dat maakt schoonmaken zoveel eenvoudiger!

Vind uw zonweringspecialist
Responsive image

+30%

van uw omzet kunt u halen op uw terras*

Mis deze buitenkan niet en kies voor het doek Orchestra Max om uw klanten in elk seizoen te beschermen.

* Bron : CHD expert

Responsive image

Sinds vorig jaar heb ik op mijn terras een zonwering met doek van Orchestra Max.

"Daardoor kan ik nu beduidend meer gasten ontvangen. Zij zitten nu het hele seizoen graag op mijn terras. Goed voor het imago van mijn restaurant én voor mijn omzet!"

David,
restaurateur Gent

De oplossing Orchestra Max !

Om u te informeren en bij te staan in uw zonwering project, Dickson® heeft het beste professionele netwerk van de sector. Hun ervaring en know-how zijn een echte meerwaarde tijdens alle stappen van uw project met een vlugge reactiviteit en kwalitatieve installatie. Hun objectief: uw tevredenheid

Heb je een project?

*Geef uw postcode en uw woonplaats in.